LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Vera Merrild sammen med Chefen for Den Kongelige Livgarde, Oberst Mads Rahbek (tv) og Musikkorpschef, Eric Enstrøm. Foto Christoffer Regild

H.K.H. Prinsesse Benedikte. Protektor for LMS.
Foto Lars H. Larsen

Vera Merrild Fonden har siden sin etablering støttet Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade (LMS).

Det har været en stor glæde for fonden, at følge LMS gennem årene, og konstatere, at LMS i takt med øget opmærksomhed omkring spiseforstyrrelse og selvskade, også har fået en stor og velfortjent anerkendelse for sin indsats i det danske samfund.

En anerkendelse som Vera Merrild Fonden ønskede at markere i forbindelse med LMS’ 20-års jubilæum ved at donere en jubilæumskoncert til LMS i samarbejde med Den Kongelige Livgardes Musikkorps – under overværelse af H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Ved koncerten d. 23. september 2021 blev der indsamlet over 700.000 DKK til det gode formål, der ubeskåret går til LMS’ store rådgivningsarbejde i hele Danmark.

Formanden for LMS, Anette Laigaard, takkede alle fra scenen, og udtrykte sin glæde over, at LMS med denne indsamling nu kan nå ud til endnu flere unge og deres familier i deres landsdækkende rådgivning.

H.K.H. Prinsesse Benedikte, der er protektor for LMS, gik ligeledes på scenen, hvor hun opfordrede alle til at sætter fokus på de udfordringer samfundet giver de unge.

Vi skal som samfund lære at forstå sygdommen – den er forholdsvis ny, og den er meget langvarig” 

H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Læs mere om arrangementet her og Prinsesse Benediktes tale

Læs mere om LMS