LMS – Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade

Vera Merrild Fonden første officielle arrangement var en Støttekoncert for Landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade (LMS) sammen med Den Kongelige Livgardes Musikkorps september 2019. under overværelse af H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Anna David, Bobo Moreno og Den Kongelige Livgardes Musikkorps underholdt og der blev indsamlet 359.341 DKK til det gode formål, der ubeskåret gik til LMS’ store rådgivningsarbejde i hele Danmark.

”For disse penge kan vi køre vores rådgivning i ca. to måneder. Vi kan tale med de ramte og deres pårørende i vores otte lokale rådgivninger, og vi kan afholde støttegrupper i hele landet. I vores landsdækkende rådgivning kan vi tage telefonerne, sms’e, chatte, besvare mails og lave video-rådgivning. Alt sammen noget, der gør en kæmpe forskel for de mennesker, der har brug for vores hjælp.

Derfor er vi ekstremt taknemmelige for den store indsats, der er lagt i at lave denne koncert. Og vi er naturligvis glade for, og stolte over, at H.K.H. Prinsesse Benedikte valgte at tilbringe aftenen i vores selskab.”

Laila Walther, Direktør

Læs mere om arrangementet her

Læs mere om LMS